torsdag 29. mars 2007

Hva spiser vi her?

Frokosten tar vi på hotellets spisested, like ved bassenget og strandkanten. For det meste går det i sjokokorn UTEN melk til ungene. Det er ikke lov å spise dette hjemme, men da ingen av ungene likte melka her får det gå. Ole-Martin går som regel og får laget seg en omlett med løk,paprika,sopp og ost, som han fordeler på 2 store skiver, og toppet med bacon. I tillegg inntas 2 ørsmå pannekaker og 2 biter noe som kan minne om mammas ”arme riddere”.

Tove finner seg oftest noen brødskiver med syltetøy. Pannekakene synes hun også er gode.

Vi har ikke våget på påleggsbitene som ligger flytende i lunket vann. Til frokosten nytes oftest en fersk ananas- eller annen fruktjuice.

Lunsjen inntas inne i bungalowen. Her er det fersk brød fra 7eleven og medbrakt knekkebrød, nugatti og leverpostei. Dette skylles ned med enten vann eller brus.



Til kvelden er det middag. Vi har nå vært på Thairesturant, en amreikansinspirert og her på Seascape. Har prøvd masse forskjellig, både sjømat, grillretter, hamburger og pizza. Silje’s spesialitet er kylling, mens Martin ønsker seg stort sett ”opphøgde jorpla” I dag ønsket han at vi skulle på Indisk resturant for å smake på pommes frites’en der…..




Kaja får pupp, medbrakt grøt, tørt brød, vann, kjeks, sjokolade, juice, brus, is og snop Hun lever altså et sundt liv som ”9-måning” (PS mødre/svigermødre: alt oppremset etter vann inntas kun i små mengeder; såkalte smaksprøver)

Ingen kommentarer: